compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Noura's Dream

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Noura's Dream

Hend Sabri (Noura)

Hend Sabri (Noura)

Delen op facebook
Noura's Dream
Nederlandse première: 30-4-2020
België, Frankrijk, Qatar, Tunesië, 2019, 92 min,

Tunesië. Noura's man zit in de gevangenis. Noura heeft een nieuwe liefde Lassad. Vlak voor de scheiding definitief wordt, komt haar gewelddadige man vrij. Hij eist zijn plek in het gezin op. Noura's geluk lijkt te vervliegen.

Noura's Dream trailer en bijzonderheden

De film werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival in 2019.

Trailer van Noura's DreamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Noura's Dreamhttps://i1.ytimg.com/vi/zbSZCtMJBOE/hqdefault.jpg2020-04-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van regisseur Hinde Boujemaa. De rol van Noura is weggelegd voor de Tunesische ster-actrice Hind Sabri.

Noura's Dream - Bioscopen, Tijden & Tickets

Noura's Dream in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Noura's Dream zien? Koop of huur de film hier:Noura's man zit in de gevangenis en zij heeft een nieuwe liefde. Vlak voor de scheiding definitief wordt, komt haar man vrij.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Noura's Dream is een intens drama over de kwetsbaarheid van vrouwen in het Tunesische rechtssysteem. Noura's Dream is de eerste speelfilm van regisseur Hinde Boujemaa en werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. De rol van Noura is weggelegd voor de Tunesische ster-actrice Hind Sabri.

Ze kan het bijna aanraken, haar nieuwe leven. Met haar gewelddadige echtgenoot achter slot en grendel werkt Noura lange dagen in de wasserette om haar drie kinderen te kunnen onderhouden. Maar het is te doen want ze heeft Lassad, haar nieuwe liefde. Noura en Lassad willen niets liever dan samen een nieuw leven beginnen, in het openbaar, maar dat zal nog even moeten wachten: nog vier dagen, dan wordt Noura’s scheiding voltrokken en dan komen dromen uit. Maar voordat het zover is staat Noura’s man ineens voor de deur. Hij is vervroegd vrijgelaten en eist direct zijn plaats in het gezin op, met alle gevolgen van dien.

Productiemaatschappij: Eklektik Productions, Les Films de l'Après-Midi, Propaganda Production

Nieuws over Noura's Dream