compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

Noura's Dream

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Noura's Dream is een intens drama over de kwetsbaarheid van vrouwen in het Tunesische rechtssysteem.
Delen op facebook
Noura's Dream
België, Frankrijk, Qatar, Tunesië, 2019, 90 min,

Noura's Dream trailer

Trailer van Noura's DreamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Noura's Dreamhttps://i1.ytimg.com/vi/dkxc9Yd25KM/hqdefault.jpg2020-02-05

Noura's Dream - Bioscopen, Tijden & Tickets

Noura's Dream in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Ze kan het bijna aanraken, haar nieuwe leven. Met haar gewelddadige echtgenoot achter slot en grendel werkt Noura lange dagen in de wasserette om haar drie kinderen te kunnen onderhouden. Maar het is te doen want ze heeft Lassad, haar nieuwe liefde. Noura en Lassad willen niets liever dan samen een nieuw leven beginnen, in het openbaar, maar dat zal nog even moeten wachten: nog vier dagen, dan wordt Noura’s scheiding voltrokken en dan komen dromen uit. Maar voordat het zover is staat Noura’s man ineens voor de deur. Hij is vervroegd vrijgelaten en eist direct zijn plaats in het gezin op, met alle gevolgen van dien.
Noura's Dream is een intens drama over de kwetsbaarheid van vrouwen in het Tunesische rechtssysteem. Noura's Dream is de eerste speelfilm van regisseur Hinde Boujemaa en werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. De rol van Noura is weggelegd voor de Tunesische ster-actrice Hind Sabri.

Productiemaatschappij: Eklektik Productions, Les Films de l'Après-Midi, Propaganda Production

Huidige prijsvraag