compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Nous finirons ensemble

Nous finirons ensemble

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

drama, komedie

Pitch van Nous finirons ensemble
Nous finirons ensemble filmstill
Nous finirons ensemble filmstill
Delen op facebook
Nous finirons ensemble
Nederlandse première: 6-6-2019
België, Frankrijk, 2019, 135 min,
Een vriendengroep wil hun vriend Max verrassen voor zijn verjaardag reizen voor een reünie opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. Maar Max heeft andere dingen aan zijn hoofd.
trailer en bijzonderheden over Nous finirons ensemble
De originele sterrencast van de eerdere ensemble-film is voor deze film gestrikt.
Aanloop van Nous finirons ensemble
Vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010), die ook al geregisseerd werd door Guillaume Canet.
BioscoopAgenda van Nous finirons ensemble

Nous finirons ensemble in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit
Les petits mouchoirs (2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste). De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.