compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Nu verandert er langzaam iets

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Nu verandert er langzaam iets

Nu verandert er langzaam iets filmstill

Nu verandert er langzaam iets filmstill

Delen op facebook
Nu verandert er langzaam iets
Nederlandse première: 21-3-2019
Nederland, 2018, 106 min,

Een blik in de hedendaagse coaching- en trainingscultuur. In commentaarloze, wijdse shots wordt meegekeken bij trainingen, interventies, therapiesessies en mindfullness-bijeenkomsten.

Bekijk bij:

Cinemember

Nu verandert er langzaam iets trailer en bijzonderheden

Winnaar van Best Dutch Documentary tijdens IDFA 2018.

Trailer van Nu verandert er langzaam ietsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nu verandert er langzaam ietshttps://i1.ytimg.com/vi/WJBEJFC2UEw/hqdefault.jpg2019-01-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Menna Laura Meijer regisseerde ook "69: Love Sex Senior" (2013), Kyteman - Now What? (2011) en "Sweety. The Friends, Betrayal and Murder of Maja Bradaric" (2008).

Nu verandert er langzaam iets - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nu verandert er langzaam iets in de bioscoop

Wil je Nu verandert er langzaam iets zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Een blik in de hedendaagse coaching- en trainingscultuur was goed voor de prijs van Beste Nederlandse documentaire in 2018.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

‘Nu verandert er langzaam iets’ is een uitgesproken en visuele verbeelding van de hedendaagse coaching- en trainingscultuur.

‘Nu verandert er langzaam iets’ is een uitgesproken en visuele verbeelding van de hedendaagse coaching- en trainingscultuur. In vaste, wijde camerastandpunten onderzoekt de film verschillende vormen van zelfontplooiing en cursussen voor innerlijke groei en prestatieverbetering. Zonder hoofdpersonen, interviews of voice-overs observeert de film onder meer therapiesessies met dieren, een les in geluk voor basisschoolkinderen, een training ‘omgaan met spanning en agressie’ bij een gemeentelijke ordehandhaving en een vlogger die haar gestreste volgers probeert te kalmeren met zachte, ontspannende geluiden. Het is aan de kijker om te beslissen of deze mindfulness programma’s en trainingen symbool staan voor iets groters. Waar komt deze zoektocht naar zelfverbetering vandaan? Zijn we ooit goed genoeg?

Productiemaatschappij: KRO, Mint Film Office

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur