compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Nuestras madres

Nuestras madres

***1/20
Waardering: 3.3/5

Our Mothers

Pitch

Regisseur Cézar Díaz mocht dit jaar in Cannes de Camera d’or in ontvangst nemen voor zijn regie.
Nuestras Madres is geselecteeerd als de Belgische Oscar-inzending. Guatemala, 2018. Het land leeft op het ritme van het proces van de militairen die zich misdroegen tijdens de burgeroorlog...
Delen op facebook
Nuestras madres
Nederlandse première: 7-5-2020
België, Frankrijk, Guatemala, 2019, 78 min,

Nuestras madres trailer

Trailer van Nuestras madresBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nuestras madreshttps://i1.ytimg.com/vi/K-up3a9SP3w/hqdefault.jpg2019-09-24

Nuestras madres - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nuestras madres in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Regisseur Cézar Díaz mocht dit jaar in Cannes de Camera d’or in ontvangst nemen voor zijn regie.
Nuestras Madres is geselecteeerd als de Belgische Oscar-inzending. Guatemala, 2018. Het land leeft op het ritme van het proces van de militairen die zich misdroegen tijdens de burgeroorlog. De getuigenissen van de slachtoffers volgen elkaar in snel tempo op.
Ernesto, een jonge antropoloog bij de Forensic Foundation, werkt aan het identificeren van de vermisten. Op een dag meent hij een spoor naar zijn vader te ontdekken in het verhaal van een oudere dame. De guerrilla-strijder verdween tijdens de oorlog. Tegen het advies van zijn moeder in, duikt hij halsoverkop het dossier in, op zoek naar de waarheid en de kracht om door te gaan.

Productiemaatschappij: Need Productions, Perspective Films

Cast & Regisseur