compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Onder de Blote Hemel

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Onder de Blote Hemel

Delen op facebook
Onder de Blote Hemel
Nederlandse première: 21-9-2023
Nederland, 92 min,

In Onder de Blote Hemel is Elvie een nieuwsgierig en eigenzinnig jong meisje dat in een bosrijke omgeving in een stacaravan woont met haar verstandelijk gehandicapte moeder. Tijdens een lange zomer begint Elvie de wereld te zien en te begrijpen op een manier waar haar moeder niet toe in staat is.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Onder de Blote Hemel trailer

Trailer van Onder de Blote HemelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onder de Blote Hemelhttps://i1.ytimg.com/vi/3BLiceP8smU/hqdefault.jpg2023-07-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Onder de Blote Hemel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onder de Blote Hemel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Onder de Blote Hemel zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

De eigenzinnig meisje Elvie woont in een stacaravan samen met haar verstandelijk gehandicapte moeder. Elvie begint de wereld anders te zien dan haar moeder.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de tienjarige Elvie haar verstandelijk beperkte moeder voorbij groeit, beginnen hun levens langzaam te ontsporen.

De tienjarige Elvie (Ylse Ringeling) woont met haar verstandelijk beperkte moeder Emma (Rifka Lodeizen) op een camping midden in de natuur. Emma is liefhebbend maar naef, ze worstelt met sociale interacties en heeft moeite om anderen te begrijpen. Terwijl de zomer op de camping losbreekt, broeit het tussen moeder en dochter. Elvie heeft een leeftijd waarop ze de wereld beter begint te begrijpen dan haar moeder, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. Wanneer opa Bucko (Johan Leysen), de spil in het gezin, gezondheidsproblemen krijgt, raken Elvie en Emma nog meer op elkaar aangewezen. Opa's afwezigheid zorgt voor grote spanningen en brengt hun gesoleerde wereld aan het wankelen.

Productiemaatschappij: Revolver Amsterdam, Serendipity Films