compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles)

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles)

Yuya Endo (Hiroo Onoda (Young))

Yuya Endo (Hiroo Onoda (Young))

Delen op facebook
Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles)
Nederlandse première: 2-9-2021
België, Cambodja, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, 2021, 167 min,

In Onoda: 10,000 Nights in the Jungle krijgt de jonge soldaat Hiroo Onoda de opdracht om een guerilla-oorlog te voeren in de jungle van de Fillipijnen tot de terugkeer van de Japanners. Wanneer Japan capituleert is iederen vergeten zijn orders in te trekken en hij trekt ten strijde 10.000 nachten lang.

Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het waar gebeurd verhaal van Hiroo Onoda die van 1945 tot en met 1974 zich in de jungle van de Fillipijnen schuil hield. Onoda had moeite zijn draai te vinden in het sterk veranderde Japan en besloot naar Brazilië te emigreren. Hij schreef het boek 'No Surrender' ('Mijn dertigjarige oorlog') over zijn jaren in de jungle, dat in en buiten Japan een bestseller werd.

Trailer van Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/N0eUDmDQBlw/hqdefault.jpg2021-09-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Arthur Harari maakte eerder Diamant noir (2016).
Yuya Endo is bekend van Oretachi ni asu wa naissu (2008) en L' Amant (2004).

Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Onoda - 10.000 Nights in the Jungle (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Vlak voor de capitulatie van Japan aan het einde van WOII, trekt soldaat Hiroo Onoda zich terug in de jungle van de Filippijnen om de oorlog zelf nog 10.000 dagen voort te zetten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Onoda - 10 000 Nights in the Jungle is een duizelingwekkende odyssee over een jonge soldaat die voor zijn land ten strijde trekt, maar als gevolg zelf raakt uitgesloten.

Japan, 1944. Opgeleid als inlichtingenofficier, wordt de jonge Hiroo Onoda naar een eiland in de Filipijnen gestuurd, vlak voor de Amerikaanse landing. Op Lubang is zijn taak een guerrillaoorlog te voeren tot de terugkeer van de Japanse troepen. De bevelen die hij meekrijgt, staan haaks op de officiële lijn: pleeg geen zelfmoord, houd de missie voor ogen en geef vooral nooit op. Voor het Keizerrijk is de oorlog echter bijna ten einde, voor de plichtsgetrouwe Onoda, die weigert te geloven dat zijn taak erop zit, eindigt deze pas 10.000 nachten later. Onoda - 10 000 Nights in the Jungle is een duizelingwekkende odyssee over een jonge soldaat die voor zijn land ten strijde trekt, maar als gevolg zelf raakt uitgesloten. Het op waarheid gebaseerde avontuurlijke drama van regisseur Arthur Harari opende dit jaar Un Certain Regard in Cannes en werd er vol lof ontvangen.

Productiemaatschappij: Agency for Cultural Affairs (support), Anti-Archive (co-production), Arte France Cinéma (co-production), Asahi Shimbun, Ascent Film (co-production), Bathysphere Productions (produced by), Cambodia Film Commission (CFC) (support), Casa Kafka Pictures (support), Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédérat, Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Chipangu (co-production), Cinema and Cultural Diffusion Department of Cambod, CNC, Creative Europe MEDIA (support), Film- und Medienstiftung NRW (support), Filmförderungsanstalt (FFA) (support), Fonds Eurimages du Conseil de l'Europe (support), Frakas Productions (co-production), Government of Japan (support), La Procirep-Angoa (support), Ministero della Cultura (MiC) (support), Ministry of Culture and Fine Arts of Cambodia (sup, Normandie Images (support), Pandora Filmproduktion (co-production), Proximus (co-production), Rai Cinema (co-production), Région Centre Val-de-Loire (support), Région Normandie (support), Région Nouvelle-Aquitaine (support), The tax shelter of the Belgian Federal Government , To Be Continued (produced by)

Cast & Regisseur

Kanji Tsuda

Hiroo Onoda (Old)
Yuya Endo

Hiroo Onoda (Young)
Yûya Matsuura

Kinshichi Kozuka (Young)
Inowaki Kai

Yuichi Akatsu
Arthur Harari

Regisseur