compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Onward

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Onward

Onward filmstill

Onward filmstill

Delen op facebook
Onward
Nederlandse première: 4-3-2020
Verenigde Staten, 2020, 103 min,

In Onward wonen twee tiener elfbroers in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader — die in het dagelijks leven gewoon accountant was, maar in werkelijkheid misschien wel een tovenaar — en proberen ze te ontdekken of er nog meer magie is in de wereld. De toverstaf krijgen ze maar niet onder controle en die hebben ze nodig om in deze ene dag volledig contact te maken met hun vader die overleed toen zij heel jong waren om hem te herinneren.

Bekijk bij:

Onward trailer en bijzonderheden

Eerste Pixar film van het decennium beginnend met 2020 en de vijfde Pixar film waar geen mensen in voorkomen na A Bug's Life (1998) en de Cars-trilogie.

Trailer van OnwardBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onwardhttps://i1.ytimg.com/vi/l1iRTGHMZzE/hqdefault.jpg2020-01-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dan Scanlon maakte eerder Tracy (2009), "Monsters Universiteit" (2013) en Incredibles 2 (2018)

Onward - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onward in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Chris Pratt

Barley Lightfoot
Julia Louis-Dreyfus

Laurel Lightfoot
Ali Wong

Officer Gore
Mel Rodriguez

Officer Colt Bronco
Dan Scanlon

Regisseur

Nieuws over Onward