compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Oscuro animal

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Oscuro animal

Oscuro animal filmstill

Oscuro animal filmstill

Delen op facebook
Oscuro animal
Nederlandse première: 27-4-2017
Argentinië, Colombia, Duitsland, Griekenland, Nederland, 2016, 107 min,

Drie anonieme vrouwen. Waar ze zijn? Colombia. Via hun gedrag, omgevingsgeluiden en muziek uit de stereo of de radio komen we te weten hoe zij omgaan met het geweld van de jarenlange burgeroorlog.

Oscuro animal trailer en bijzonderheden

Deze film was eerder te zien op veel Zuid-Amerikaanse filmfestivals. Ook draaide de film op het International Film Festival Rotterdam.

Trailer van Oscuro animalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Oscuro animalhttps://i1.ytimg.com/vi/Ywql8-fkVF4/hqdefault.jpg2017-01-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het speelfilmdebuut van regisseur Felipe Guerrero.

Oscuro animal - Bioscopen, Tijden & Tickets

Oscuro animal in de bioscoop

Synopsis distributeur

Zij die de initiële vervreemding van deze woordeloze vertelling kunnen waarderen, worden beloond als ze uiteindelijk in de ban raken van de enigmatische figuren.

Oscuro Animal is een drama over drie vrouwen die elk op hun manier te maken krijgen met een dreigende situatie. De film lijkt wel op een oefening in gedragsobservatie. Uit de context begrijpen we dat het verhaal zich afspeelt in Colombia. Uit het verhaal zelf kunnen we dat nauwelijks afleiden. De kijker moet het stellen zonder duiding of dialogen. Een soundtrack ontbreekt ook. Je hoort alleen omgevingsgeluiden en muziek uit de stereo of de radio. Dit is cinema die niet op actie teert, maar van de kijker een actieve betrokkenheid vraagt. Zij die de de initiële vervreemding van deze woordeloze vertelling kunnen waarderen, worden uiteindelijk beloond. Want na een tijd raak je helemaal in de ban van de enigmatische figuren.

Productiemaatschappij: Distribution Company, Gema Films, Mutokino, Onset Labs, Sutor Kolonko, Viking Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Oscuro animal