compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Paashaas Academie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Paashaas Academie

Paashaas Academie filmstill

Paashaas Academie filmstill

Delen op facebook
Paashaas Academie
Nederlandse première: 6-4-2022
Duitsland, 2022, 77 min,

In Paashaas Academie wordt het stadskonijntje Max geselecteerd door het magische Gouden Ei verkozen op de geheime konijnenschool. Maar na de keuze wordt het ei zwart en is het aan Max om het jaarlikse paasfeest te redden.

Bekijk bij:

Paashaas Academie trailer

Trailer van Paashaas AcademieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paashaas Academiehttps://i1.ytimg.com/vi/Hg00ORxYLNU/hqdefault.jpg2022-02-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Paashaas Academie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paashaas Academie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Paashaas Academie zien? Koop of huur de film hier:In de geheime konijnenschool worden konijnen geselecteerd voor de positie van 'meester konijn'. Het magische gouden ei kiest Max.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt de jonge haas Max een speciale training op de Paashaas Academie. Pasen staat immers voor de deur en dan moeten alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt moet Max alles op alles zetten om het grote feest te redden.

Productiemaatschappij: Akkord Film Produktion GmbH, arx anima

Cast & Regisseur