compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Paddington 2

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Paddington 2

Brendan Gleeson (Knuckles McGinty)

Brendan Gleeson (Knuckles McGinty)

Delen op facebook
Paddington 2
Nederlandse première: 6-12-2017
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2017, 103 min,

Beertje Paddington probeert aan geld te komen om een mooi pop-up-boek voor tante Lucy te kopen. Als meestervermommer Phoenix Buchanan (Hugh Grant) het boek steelt, krijgt Paddington de schuld en belandt hij in de gevangenis.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Paddington 2 trailer en bijzonderheden

De productie van deze film begon precies zestig jaar nadat schrijver Michael Bond de beroemde beer bedacht.

Trailer van Paddington 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paddington 2https://i1.ytimg.com/vi/ZfaN0xnn-lc/hqdefault.jpg2017-12-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Paul King regisseerde eerder het uiterst succesvolle eerste deel van Paddington, dat uitkwam in 2014.

Paddington 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paddington 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Productiemaatschappij: A Company Hungary, Amazon Prime Instant Video, Anton Capital Entertainment (ACE), Canal+, Ciné+, Heyday Films, Marmalade Films Ltd., StudioCanal, The Weinstein Company, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Brendan Gleeson

Knuckles McGinty
Hugh Grant

Phoenix Buchanan
Hugh Bonneville

Henry Brown
Jim Broadbent

Mr Gruber
Paul King

Regisseur