compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Pan

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGeweldAngst

Pitch van Pan

Pan filmstill

Pan filmstill

Delen op facebook
Pan
Nederlandse première: 7-10-2015
Verenigde Staten, 2015, 112 min,

Pan vertelt het welbekende verhaal van Peter Pan, helemaal vanaf de oorsprong. Peters moeder legt hem te vondeling bij een weeshuis als hij nog een baby is. Jaren later wordt Peter ontvoerd naar Neverland door de kwaadaardige piraat Blackbeard. Daar ontmoet hij mensen die zijn levenslange vrienden of aartsvijanden zullen worden.

Bekijk bij:

NETFLIX

Pan trailer en bijzonderheden

Het script voor Pan stond in 2013 op de Blacklist. Dit is een lijst met de meest interessante scripts van dat jaar die op dat moment nog niet gemaakt worden.

Trailer van PanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Panhttps://i1.ytimg.com/vi/bODlrunYbEQ/hqdefault.jpg2014-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pan wordt geregisseerd door Joe Wright. Wright heeft genoeg ervaring met uitbundige kostuums: hij maakte eerder Pride and Prejudice, Atonement en Anna Karenina.

Pan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pan zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Hervertelling van het klassieke verhaal van Peter Pan. Dit keer verteld vanaf zijn oorsprong. Want hoe ontstond de held van Neverland eigenlijk? Met Hugh Jackman als Blackbeard en Rooney Mara als Tiger Lily.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Berlanti Productions, Clear Angle Studios, Warner Bros., Warner Bros. Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Pan