compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Panny z Wilka

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

In Panny z Wilka ontdekt de jonge fabriekseigenaar Wiktor — tijdens een gedwongen rustperiode bij zijn oom en tante — dat meerdere vrouwen verliefd op hem zijn geweest in het dorp waar hij opgroeide, terwijl hij enkel op één verliefd is geweest. Zijn terugkomst zet de hoofden weer op hol.
Delen op facebook
Panny z Wilka
Frankrijk, Polen, 1979, 118 min,

bijzonderheden

Jaroslaw Iwaszkiewicz, auteur van een originele romantische roman Panny z Wilka (1932) verschijnt twee keer in de film als een oudere man met een bril.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Panny z Wilka - Bioscopen, Tijden & Tickets

Panny z Wilka in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Panny z Wilka zien? Koop of huur de film hier:Een jonge fabriekseigenaar in de jaren '20 in Polen gaat voor rust logeren bij zijn oom en tante, maar gaandeweg realiseert hij zich dat hij het leven van vijf vrouwen heeft geraakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Artificial Eye, Asociace Ceských Filmových Klubu (ACFK), Films Molière, Pierson Productions, Polish Corporation for Film Production, Silver Screen, Zespol Filmowy "X"