compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Phantom Owl Forest

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Phantom Owl Forest

Phantom Owl Forest filmstill

Phantom Owl Forest filmstill

Delen op facebook
Phantom Owl Forest
Estland, 2018, 95 min,

Het verhaal gaat over Eia die vanwege omstandigheden haar kerstvakantie moet doorbrengen op een Zuid-Estse boerderij genaamd Phantom Owl Farm. Eia heeft geen idee dat het bos achter de boerderij wordt gekapt door een hebzuchtige bosbeheerder, Raivo. Eia's komst helpt twee jonge mensen om liefde te vinden en helpt Eia het grootste geheim van haar familie te achterhalen.

Bekijk bij:

meJane

Phantom Owl Forest trailer en bijzonderheden

Tijdens de eerste helft van de film, wanneer Jete Sonja door het bos neemt om dieren te fotograferen, wisselt de camera die Jete gebruikt steeds van opnames van een Canon 6D en een Canon 7D Mark2.

Trailer van Phantom Owl ForestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Phantom Owl Foresthttps://i1.ytimg.com/vi/lsQT9DXi7qY/hqdefault.jpg2019-11-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Phantom Owl Forest - Bioscopen, Tijden & Tickets

Phantom Owl Forest in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Phantom Owl Forest zien? Koop of huur de film hier:


meJane


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Haar vader is architect en heeft opdrachten uit de hele wereld. Haar moeder is ballerina en vaak van huis voor optredens en danstournees. Eia mist haar familie. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Het bezoek komt als een complete verrassing voor Eia. Maar na de eerste shock, ervaart ze een warme fijne familie, maakt ze een nieuwe beste vriend, vindt ze uit waarom haar vader niet wilde dat ze opa zou leren kennen. En Eia ontdekt een zeldzame, met uitsterven bedreigde vogel in het winterse wonderland. Daarmee redt ze een prachtig oerbos van kap en vernietiging. Het kerstverhaal eindigt in een verzoening tussen de opa en de vader. De hele familie viert een bijzondere hereniging en een prachtig eindejaarsfeest.

Productiemaatschappij: Kinosaurus Film, Lux

Cast & Regisseur

Juhan Ulfsak

Raiesmiku Raivo
Anu Aun

Regisseur