compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Plane

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Plane

Gerard Butler (Brodie Torrance)

Gerard Butler (Brodie Torrance)

Delen op facebook
Plane
Nederlandse première: 2-2-2023
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2023, 108 min,

In Plane belandt de ervaren commercieel piloot Ray Torrance in een zware storm en moet een noodlanding maken op een eiland in de Filippijnen, een oorlogsgebied. Al snel blijkt dat de lokale militie het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Plane trailer en bijzonderheden

De studio wilde een andere titel voor de film, maar Gerard Butler stond erop de titel simpel te houden en koos voor Plane.

Trailer van PlaneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Planehttps://i1.ytimg.com/vi/L8lApqBWQcg/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jean-François Richet maakte eerder L'Empereur de Paris (2018), Public Enemy Number One (part I) (2008), Public Enemy Number One (part II) (2008) en Assault on Precinct 13 (2005).
Gerard Butler carrière als actieheld begon met 300 (2006) en kreeg echt vleugels met Olympus Has Fallen (2013), sindsdien speelt hij meestal de held in de films.
Mike Colter is vooral bekend als Marvel-held Luke Cage in de gelijknamige tv-serie, sindsdien speelde hij in onder meer South of Heaven (2021), Black and Blue (2019) en Extinction (2018).

Plane - Bioscopen, Tijden & Tickets

Plane in de bioscoop

Wil je Plane zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt terecht in een oorlogsgebied nadat hij gedwongen is zijn vliegtuig te landen tijdens een verschrikkelijke storm.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Productiemaatschappij: Di Bonaventura Pictures, G-BASE, MadRiver Pictures, Olive Hill Media, Pimienta, Riverstone Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Plane