compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Playlist

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Playlist

Playlist filmstill

Playlist filmstill

Delen op facebook
Playlist
Nederlandse première: 9-9-2021
Frankrijk, 2021, 84 min,

In Playlist krijgt Sophie een baan bij een stripboekuitgever, ondanks dat ze niet gekwalificeerd is voor de functie. Haar nieuwe zekerheid wordt echter bedreigd wanneer ze het uitmaakt met haar vriend, de vader van het kind dat ze draagt.

Bekijk bij:

meJane

Playlist trailer en bijzonderheden

Nine Antico werkte zelf een tijdje als illustratrice en maakte strips in indie vintage stijl zoals 'Le Goût du Paradis' (2008), 'Coney Island Baby' (2010), 'Tonight' (2012), 'Autel California' (2014), 'America' (2017) en 'Il était une fois Arthur' (2019).

Trailer van PlaylistBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playlisthttps://i1.ytimg.com/vi/6QDzC8tZJh4/hqdefault.jpg2021-07-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van Nine Antico. Actrice Sara Forestier debuteerde al met haar dertiende en met haar 17e landde ze een hoofdrol in L'Esquive (2003), ze was onder meer te zien in M (2017), Suzanne (2013) en Le nom des gens (2010).

Recensies van Playlist

Playlist - Bioscopen, Tijden & Tickets

Playlist in de bioscoop

Wil je Playlist zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Sophie krijgt een baan bij een stripboekuitgever, ondanks dat ze niet gekwalificeerd is voor de functie. Haar nieuwe zekerheid wordt echter bedreigd wanneer ze het uitmaakt met haar vriend, de vader van het kind dat ze draagt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als Sophie te horen krijgt dat ze kan gaan werken bij een beroemde uitgeverij in Parijs is dat een flinke stap richting haar ultieme droom. Ze hoopt ooit haar eigen grafische illustraties gedrukt te zien, maar voor nu moet ze het doen met een baan op de publiciteitsafdeling. Het leven krijgt echter een andere wending als ze onverwachts zwanger raakt. Haar relatie loopt stuk en een carrière in de uitgeverswereld moet weer plaats maken voor haar oude baantje in de bediening. Is het leven in Parijs eigenlijk wel uit te houden onder deze omstandigheden?

Productiemaatschappij: Atelier de Production, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (in, Ciné+ (participation), Département de la Gironde (support), OCS, Playtime (in association with), Région des Pays-de-la-Loire (support), Région Nouvelle-Aquitaine (support), SG Image 2018 (in association with), TV5 Monde (participation)

Cast & Regisseur

Sara Forestier

Sophie Legal
Jackie Berroyer

Le père de Julia
Fejria Deliba

La mère de Louise
Nine Antico

Regisseur
Playlist poster