compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Pleasure

Jessica

Pitch

In Pleasure besluit de 20-jarige Jessica haar Zweedse dorp te verruilen voor Los Angeles, met als ultieme doel 's werelds volgende grote pornoster te worden. Eenmaal daar beseft ze dat het niet zo eenvoudig is als ze aanvankelijk dacht, en wordt ze gedwongen te kiezen tussen zich houden aan de regels van de mannen en solidariteit tonen met haar vriendinnen.
Delen op facebook
Pleasure
Nederlandse première: 7-10-2021
Frankrijk, Nederland, Zweden, 2021, 105 min,

bijzonderheden

De film met castleden zijn onder meer Sofia Kappel, Revika Reustle en Dana Dearmond werd vooraf in 2019 al verkocht aan veel Europese landen en Zuid-Korea, voornamelijk op basis van de korte film Pleasure van de regisseur. De film zou oorspronkelijk Jessica gaan heten, maar de aanhoudende populariteit van de korte film zorgde ervoor dat de titel werd veranderd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van Ninja Thyberg, eerder onderzocht ze de thema's in deze film in haar korte films Pleasure (2013) en Hot Chicks (2014).
Speelfilmdebuut van Sofia Kappel.

Pleasure - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pleasure in de bioscoop

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Film i Väst, Flamboyance Films, Lemming Film, Logical Pictures, Netherlands Film Production Incentive (with the su, Plattform Produktion, Swedish Film Institute (with the support of)

Cast & Regisseur

Karl Frid

Muziek
Pleasure poster

Nieuws over Pleasure