compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Poeslief 2

Voor alle leeftijden

Pitch

Rode draad bij dit project is: hoe wordt je een bekende nederlandse kat. Een kijkje achter de schermen van films en commercials met katten en gelardeerd met ingezonden kattenfilmpjes.
Delen op facebook
Poeslief 2
Nederlandse première: 4-10-2021
Nederland, 2021, 60 min,

bijzonderheden

Tot 1 juli 2021 kunnen Nederlandse kattenbezitters filmpjes in sturen bij de makers van de film, voor het eerst mogen ook zogenaamde tiktak-filmpjes ook ingestuurd worden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Poeslief 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Poeslief 2 in de bioscoop

Synopsis distributeur

Na het grote succes met Poeslief in 2020 werkt Abatutu, de bekendste kat van Nederland aan de opvolger Poeslief 2. Nu met zijn twee jonge neefjes, de rode katers Maziwa en Siagi.

Iedereen is gek op katten, of nou ja bijna iedereen. Daaruit ontstond het idee voor ‘Poeslief’. Een film die draait om een kijkje achter de schermen bij Abatutu op de set van films, reclameshoots, opera, toneel etc. Daarnaast een hele hoop leuke kattenfilmpjes. De film komt uit op dierendag en wordt verteld door Abatutu, de kat die ook al te zien was in De Wilde Stad. Via Facebook, TikTok en Instagram kan iedereen zijn of haar leukste kattenfilmpje delen of opladen. Wie weet komen die in de film en wordt jouw kat wel net zo beroemd als Abatutu.

Nieuws over Poeslief 2