compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Films > Porto

Porto

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, romantiek

Pitch van Porto
Porto filmstill
Porto filmstill
Delen op facebook
Porto
Nederlandse première: 27-7-2017
Frankrijk, Polen, Portugal, Verenigde Staten, 2016, 76 min,
Jake is in Porto en ontmoet Mati, met wie hij een kortstondige affaire heeft. De relatie duurt niet lang maar heeft een enorme impact op de twee. Ze herbeleven hun korte tijd samen door middel van herinneringen die in tijd stil blijven staan.
trailer en bijzonderheden over Porto
Dit is een van de laatste filmrollen die Anton Yelchin. Hij kwam in 2016 om het leven bij een ongeluk.
Aanloop van Porto
Dit is het debuut van regisseur Gabe Klinger. Zijn film heeft een push gekregen doordat Jim Jarmusch de film mede produceert.
BioscoopAgenda van Porto

Porto in de bioscoop

Wil je Porto zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jake is in Porto en ontmoet Mati, met wie hij een kortstondige affaire heeft. De relatie duurt niet lang maar heeft een enorme impact op de twee. Met Anton Yelchin en Lucie Lucas.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Porto toont ons de onvoorspelbare aard van romantische connecties.

Jake en Mati zijn twee buitenstaanders in de Portugese stad Porto die een kortstondige affaire beleven. Regisseur Gabe Klinger wisselt tijd en perspectief en laat ons zo op fragmentarische wijze kennis maken met de levens van Jake en Mati, zowel hun momenten samen als hun bestaan daarvoor en erna.Het intense verlangen van Jake (Anton Yelchin - Star Trek, Only Lovers Left Alive - in een van zijn laatste filmrollen) voor de uitzonderlijke Mari (Lucie Lucas) is puur en intrigerend. Een korte ontmoeting die het dagelijkse leven even stil zet. Helaas kan dat niet stil blijven staan. Porto kwam tot stand met de hulp van Jim Jarmusch (Only Lovers Left Alive, Paterson). De film is het speelfilmdebuut van regisseur Gabe Klinger en ging in première op het filmfestival van San Sebastian.