compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Quand tu seras grand

Big Kids

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Quand tu seras grand

Delen op facebook
Quand tu seras grand
Nederlandse première: 13-7-2023
Frankrijk, 2023, 100 min,

In Quand tu seras grand botst ouderenverzorger Yannick met schoolbegeleider Aude wanneer de bejaardentehuis dat met met te weinig geld en te weinig personeel kampt, de kantine wil verhuren aan een school. Yannick wil dat de werknemers en bejaarden in opstand komen, Aude wil dat het project lukt. De bejaarde bewoners vinden het juist leuk dat iets onvoorspelbaars gebeurt en de kinderen raken steeds meer verbonden de ouderen.

Bekijk bij:

meJane

Quand tu seras grand trailer

Trailer van Quand tu seras grandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Quand tu seras grandhttps://i1.ytimg.com/vi/uu0ImqFOucA/hqdefault.jpg2023-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Quand tu seras grand - Bioscopen, Tijden & Tickets

Quand tu seras grand in de bioscoop

Wil je Quand tu seras grand zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een zieltogend bejaardentehuis probeert wat geld te verdienen door de kantine te verhuren aan een school, de overbezette werknemers zien het plan niet zitten.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Quand Tu Seras Grand is een warme komedie waarin twee werelden samenkomen. Het regisseursduo Andréa Bescond & Éric Métayer brengt met deze film generaties dichter bij elkaar.

Quand Tu Seras Grand is een warme komedie waarin twee werelden samenkomen. Het regisseursduo Andréa Bescond & Éric Métayer brengt met deze film generaties dichter bij elkaar. Yannick (Vincent Macaigne) is verzorger in een woonzorgcentrum. Ondanks de werkdruk en de budgettaire beperkingen, blijft hij zich over de ouderen ontfermen met een aanstekelijk humeur en de nodige humor. Maar wanneer hij gedwongen wordt de eetzaal te delen met jonge leerlingen van de school in de buurt en hun begeleidster Aude (Aïssa Maïga), wordt de situatie nog ingewikkelder. Hun komst zet zijn leven en dat van de ouderen helemaal op z'n kop. Toch blijken de kinderen dat leven weer kleur te geven. Hoofdrolspelers Vincent Macaigne (Eden) en Aïssa Maïga (Les poupées russes) zorgen voor zowel vuurwerk als warmte en humor, maar ook de ouderen en kinderen weten te charmeren.

Productiemaatschappij: Ciné+ Émotion, Fils Prod, France 2 Cinéma, France Télévision Images, Les Films du Kiosque, UMédia