compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

R.M.N.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van R.M.N.

Marin Grigore (Matthias) en Mark Edward Blenyesi (Rudi)

Marin Grigore (Matthias) en Mark Edward Blenyesi (Rudi)

Delen op facebook
R.M.N.
Nederlandse première: 1-12-2022
België, Frankrijk, Roemenië, Zweden, 2022, 127 min,

IN R.M.N. keert Matthias een paar dagen voor kerst terug naar zijn geboortedorp in Transsylvanië met het doel om zijn verstoorde relaties te herstellen. Zo probeert hij zijn zoontje van zijn angsten te genezen. Hij wil ook zijn ex Csilla weer zien, maar zij staat op het punt de rust te verstoren in het dorp door buitenlandse arbeiders aan te nemen.

Bekijk bij:

meJane

R.M.N. trailer en bijzonderheden

De film won Beste speelfilm onder meer tijdens het Palic Film Festival 2022.

Trailer van R.M.N.Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film R.M.N.https://i1.ytimg.com/vi/Ai9wAfXpcro/hqdefault.jpg2022-11-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cristian Mungiu maakte eerder de vaak gelauwerde speelfilms Bacalaureat (2016), Dupa dealuri (2012), 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007) en Occident (2002).

Recensies van R.M.N.

R.M.N. - Bioscopen, Tijden & Tickets

R.M.N. in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je R.M.N. zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Wanneer een paar nieuwe arbeiders worden aangenomen in de kleine fabriek van een dorpje in Transsylvanië wordt de vrede van de gemeenschap verstoord, onderhuidse angsten houden de volwassenen in hun greep.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vlak voor Kerstmis zegt Matthias zijn baan in Duitsland op om terug te keren naar zijn ouderlijke dorp in Transsylvanië. Hij wil zich meer bezighouden met de opvoeding van zijn zoon Rudi en verlangt er naar om zijn ex-geliefde Csilla weer te zien. Eenmaal thuis aangekomen blijkt de rust in de gemeenschap hevig te zijn verstoord door de komst van buitenlandse arbeiders. Onderliggende angsten, frustraties en conflicten weten al snel door het dunne vernislaagje van ogenschijnlijke kalmte in het dorp heen te barsten.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centrul National al Cinematografiei (CNC) (support, Ciné+ (participation), Eurimages (support), Film i Väst (co-production), Filmgate Films (co-production), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Les Films du Fleuve (co-production), Mobra Films, Why Not Productions (co-production)