compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Raya and the Last Dragon

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon filmstill

Raya and the Last Dragon filmstill

Delen op facebook
Raya and the Last Dragon
Verenigde Staten, 2021, 117 min,

Een eenzame krijger, Raya, moet de legendarische laatste draak opsporen om een kwade kracht te stoppen die na 500 jaar is teruggekeerd en de wereld van Kumandra bedreigt.

Bekijk bij:

meJane

Raya and the Last Dragon trailer

Trailer van Raya and the Last DragonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Raya and the Last Dragonhttps://i1.ytimg.com/vi/_8kiPT1uJaM/hqdefault.jpg2020-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Raya and the Last Dragon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Raya and the Last Dragon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden. Van regisseurs Don Hall en Carlos López Estrada, co-regisseurs Paul Briggs en John Ripa en de producenten Osnat Shurer en Peter Del Vecho. De US-voice cast bestaat uit o.a. Kelly Marie Tran als Raya en Awkwafina als de laatste draak Sisu.

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Alan Tudyk

Tuk Tuk
Sandra Oh

Virana
Gemma Chan

Namaari
Daniel Dae Kim

Chief Benja
Paul Briggs

Regisseur
Don Hall

Regisseur

Nieuws over Raya and the Last Dragon