compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rendition

Rendition

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

drama, thriller

Pitch van Rendition
Rendition Still
Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi)
Delen op facebook
Rendition
Nederlandse première: 6-3-2008
Verenigde Staten, Zuid-Afrika, 2007, 120 min,
De Egyptische, van terrorisme verdachte Anwar El-Ibrahimi verdwijnt tijdens een vlucht van Zuid Afrika naar Washington DC. Zijn Amerikaanse vrouw, Isabella, reist vervolgens naar Washington om erachter te komen wat er met hem gebeurd is. Op hetzelfde moment, ergens buiten de VS, trekt CIA analist Douglas Freeman zijn opdracht in twijfel wanneer hij deelgenoot wordt van het gezelschap dat El-Ibrahimi martelt en erachter komt dat duizenden levens op het spel staan.
bijzonderheden over Rendition
Na Walk the Line de tweede film voor Reese Witherspoon waarin ze een serieuze rol vervult.
Aanloop van Rendition
Rendition werd geregisseerd door Gavin Hood. Hood regisseerde in totaal vijf films waarvan Tsotsi de bekendste is. Aan Rendition werkte onder andere acteurs Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal en Meryl Streep mee.
Recensies van Rendition
BioscoopAgenda van Rendition

Rendition in de bioscoop

Wil je Rendition zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Egyptische, van terrorisme verdachte Anwar El-Ibrahimi verdwijnt tijdens een vlucht van Zuid Afrika naar Washington DC. Zijn Amerikaanse vrouw, Isabella, reist vevolgens naar Washington om erachter te komen wat er met hem gebeurt is. Op hetzelfde moment, ergens buiten de VS, trekt CIA analist Douglas Freeman zijn opdracht in twijfel wanneer hij deelgenoot wordt van het gezelschap dat El-Ibrahimi martelt en erachter komt dat duizende levens op het spel staan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen