compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Riceboy Sleeps

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Riceboy Sleeps

Dohyun Noel Hwang (Child Dong-Hyun)

Dohyun Noel Hwang (Child Dong-Hyun)

Delen op facebook
Riceboy Sleeps
Nederlandse première: 10-8-2023
Canada, 2022, 117 min,

Alleenstaande moeder So-Young brengt haar puberzoon Dong-Hyun groot in de buitenwijken van Canada. Hoewel ze voortdurend wordt geconfronteerd met culturele uitdagingen, is ze ervan overtuigd dat het leven hier meer te bieden heeft dan in Zuid-Korea. Maar Dong-Hyun wordt steeds nieuwsgieriger naar zijn Koreaanse afkomst en in het bijzonder naar zijn overleden vader...

Bekijk bij:

meJane

Riceboy Sleeps trailer

Trailer van Riceboy SleepsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Riceboy Sleepshttps://i1.ytimg.com/vi/st2XV1oTuVs/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Riceboy Sleeps - Bioscopen, Tijden & Tickets

Riceboy Sleeps in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Riceboy Sleeps zien? Koop of huur de film hier:


meJane


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Alleenstaande moeder So-Young brengt haar puberzoon Dong-Hyun groot in de buitenwijken van Canada. Hoewel ze voortdurend wordt geconfronteerd met culturele uitdagingen, is ze ervan overtuigd dat het leven hier meer te bieden heeft dan in Zuid-Korea. Maar Dong-Hyun wordt steeds nieuwsgieriger naar zijn Koreaanse afkomst en in het bijzonder naar zijn overleden vader. Als ze door onverwachts nieuws terugkeren naar Zuid-Korea, komen ze eindelijk weer in aanraking met hun roots en is het tijd om trauma’s uit het verleden onder ogen te komen.

Productiemaatschappij: A Lasting Dose Productions, Crave (participation), Kind Stranger Productions, Lonesome Heroes Productions, Téléfilm Canada (participation), The Harold Greenberg Fund (participation)

Cast & Regisseur

Ethan Hwang

Dong-Hyun
Dohyun Noel Hwang

Child Dong-Hyun
Ryan Robbins

Mr. Murray
John Cassini

Dr. Rydell
Anthony Shim

Regisseur