compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rock'n Roll

Rock'n Roll

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

filmhuis, komedie, muziekfilm

Pitch van Rock'n Roll
Rock'n Roll: Marion Cotillard (Marion Cotillard)
Rock'n Roll: Marion Cotillard (Marion Cotillard)
Delen op facebook
Rock'n Roll
Nederlandse première: 6-7-2017
Frankrijk, 2017, 123 min,
Guillaume Canet krijgt van een jonge medeacteur te horen dat hij niet meer rock 'n roll is en dat hij geen film meer kan dragen. Hij probeert het tegendeel te bewijzen met hulp van zijn vriendin Marion Cotillard. Zijn radicale aanpak zorgt ervoor dat zijn vrienden zich van hem vervreemden.
trailer en bijzonderheden over Rock'n Roll
Iedere acteur speelt een fictieve versie van zichzelf. Guillaume Canet en Marion Cotillard hebben in het echt ook een relatie.
Aanloop van Rock'n Roll
Guillaume Canet speelt hier de hoofdrol, regisseert en het heeft de film geschreven. Hij speelde eerder in Cézanne et moi en The Program.
BioscoopAgenda van Rock'n Roll

Rock'n Roll in de bioscoop

Wil je Rock'n Roll zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Guillaume Canet krijgt van een jonge medeacteur te horen dat hij niet meer rock 'n roll is en dat hij geen film meer kan dragen. Hij probeert het tegendeel te bewijzen met hulp van zijn vriendin Marion Cotillard.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In deze showbizz satire gaat Guillaume Canet op zoek naar zijn innerlijke rockster en neemt hij zijn uiterlijk drastisch onder handen.

In deze showbizz satire gaat Guillaume Canet op zoek naar zijn innerlijke rockster en neemt hij zijn uiterlijk drastisch onder handen. Dit leidt tot hilarische toestanden tussen Canet en zijn geliefde Marion Cottilard, in het echte leven ook zijn partner. Guillaume Canet, 43, lijkt alles te hebben wat je kunt wensen in het leven. Hij is een succesvol acteur en woont samen met de prachtige actrice Marion Cottilard. Op een dag confronteert zijn twintigjarige tegenspeelster hem op de filmset met zijn leeftijd en vertelt hem dat hij niet meer ‘Rock-’n-roll’ is. Als hij dan ook nog van de lijst “met welke acteur zou je een keer naar bed willen”, is verdwenen, knapt er iets in Guillaume. Zijn gezinsleven met zijn vrouw en zoon, zijn voorliefde voor paardrijden en een buitenhuis op het platteland versterken zijn saaie imago. Guillaume realiseert zich dat het tijd is voor een radicale verandering. Hij slaat echter zo ver door in zijn nieuwe ‘look’ dat familie en vrienden zich van hem afkeren.