compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Rock'n Roll

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Rock'n Roll

Marion Cotillard (Marion Cotillard)

Marion Cotillard (Marion Cotillard)

Delen op facebook
Rock'n Roll
Nederlandse première: 6-7-2017
Frankrijk, 2017, 123 min,

Guillaume Canet krijgt van een jonge medeacteur te horen dat hij niet meer rock 'n roll is en dat hij geen film meer kan dragen. Hij probeert het tegendeel te bewijzen met hulp van zijn vriendin Marion Cotillard. Zijn radicale aanpak zorgt ervoor dat zijn vrienden zich van hem vervreemden.

Rock'n Roll trailer en bijzonderheden

Iedere acteur speelt een fictieve versie van zichzelf. Guillaume Canet en Marion Cotillard hebben in het echt ook een relatie.

Trailer van Rock'n RollBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rock'n Rollhttps://i1.ytimg.com/vi/1gQmgXYEQ5Y/hqdefault.jpg2017-06-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Guillaume Canet speelt hier de hoofdrol, regisseert en het heeft de film geschreven. Hij speelde eerder in Cézanne et moi en The Program.

Rock'n Roll - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rock'n Roll in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rock'n Roll zien? Koop of huur de film hier:Guillaume Canet krijgt van een jonge medeacteur te horen dat hij niet meer rock 'n roll is en dat hij geen film meer kan dragen. Hij probeert het tegendeel te bewijzen met hulp van zijn vriendin Marion Cotillard.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In deze showbizz satire gaat Guillaume Canet op zoek naar zijn innerlijke rockster en neemt hij zijn uiterlijk drastisch onder handen.

In deze showbizz satire gaat Guillaume Canet op zoek naar zijn innerlijke rockster en neemt hij zijn uiterlijk drastisch onder handen. Dit leidt tot hilarische toestanden tussen Canet en zijn geliefde Marion Cottilard, in het echte leven ook zijn partner. Guillaume Canet, 43, lijkt alles te hebben wat je kunt wensen in het leven. Hij is een succesvol acteur en woont samen met de prachtige actrice Marion Cottilard. Op een dag confronteert zijn twintigjarige tegenspeelster hem op de filmset met zijn leeftijd en vertelt hem dat hij niet meer ‘Rock-’n-roll’ is. Als hij dan ook nog van de lijst “met welke acteur zou je een keer naar bed willen”, is verdwenen, knapt er iets in Guillaume. Zijn gezinsleven met zijn vrouw en zoon, zijn voorliefde voor paardrijden en een buitenhuis op het platteland versterken zijn saaie imago. Guillaume realiseert zich dat het tijd is voor een radicale verandering. Hij slaat echter zo ver door in zijn nieuwe ‘look’ dat familie en vrienden zich van hem afkeren.

Productiemaatschappij: Appaloosa Cinéma, Canal+, Caneo Films, Ciné+, Les Productions du Trésor, M6, M6 Films, Pathé, W9

Cast & Regisseur

Marion Cotillard

Marion Cotillard
Guillaume Canet

Guillaume Canet
Ben Foster

Ben Foster
Yvan Attal

Yvan Attal
Gilles Lellouche

Gilles Lellouche

Nieuws over Rock'n Roll