compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Samen

Voor alle leeftijden

Pitch van Samen

Samen filmstill

Samen filmstill

Delen op facebook
Samen
Nederlandse première: 5-12-2019
Nederland, 2019, 78 min,

Wanneer producent Kees Rijninks, de echtgenoot van filmmaker Carmen Cobos, wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson, valt hun wereld uiteen. In Samen volgen ze een jaar lang een groep ongeneeslijk zieke patiënten om een antwoord te vinden op de vraag hoe mensen omgaan met de wetenschap dat ze ongeneeslijk ziek zijn.

Samen trailer en bijzonderheden

Kees Rijninks is de echtgenoot van Carmen Cobos in het echte leven.

Trailer van SamenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Samenhttps://i1.ytimg.com/vi/qi9AeiFC3yw/hqdefault.jpg2019-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Carmen Cobos je kan haar kennen van Om de Wereld in 50 Concerten (2014) en van Cat Stories (2019).

Samen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Samen in de bioscoop

Wil je Samen zien? Koop of huur de film hier:Wanneer producent Kees Rijninks, de echtgenoot van filmmaker Carmen Cobos, wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson, valt hun wereld uiteen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hoe zou je reageren als je te horen krijgt dat je ongeneeslijk ziek bent? Als filmproducent Kees Rijninks, de echtgenoot van filmmaker Carmen Cobos, gediagnosticeerd wordt met de ziekte van Parkinson, stort hun wereld in. Na maanden van verdriet, woede en ontkenning proberen zij nu de balans in hun leven terug te vinden. In Samen volgen zij een jaar lang een groep ongeneeslijk zieke patiënten, hun partners en hun neuroloog. Ze gaan op zoek naar het antwoord op de vraag hoe mensen omgaan met de wetenschap dat ze langzaam zullen wegkwijnen en nooit meer beter zullen worden. Vinden zij de veerkracht om, onder soms hopeloze omstandigheden, hun leven op een positieve manier betekenis te blijven geven?

Productiemaatschappij: Cobos Films B.V.

Cast & Regisseur