compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Sauvage Innocence

Sauvage Innocence

***1/20
Waardering: 3.8/5

drama

Pitch van Sauvage Innocence
François schrijft een autobiografie tegen drugs - waaraan hij zijn vrouw heeft verloren - die hij onder de titel 'Sauvage Innocence' wil verfilmen. Als hij in zijn nieuwe vriendin de hoofdrolspeelster ziet, zegt een louche zakenman hem het geld te kunnen geven. Hij vraagt om een zeer cynische tegenprestatie: François moet een grote hoeveelheid drugs over de grens smokkelen.
Delen op facebook
Sauvage Innocence
Frankrijk, Nederland, 2001, 125 min,
bijzonderheden over Sauvage Innocence
Film over film waarvan ook de vorm verwijst naar de filmgeschiedenis.
De fraaie wide-screen zwart-witbeelden van Raoul Coutard roepen de verloren wereld van de Nouvelle Vague in herinnering.
Aanloop van Sauvage Innocence
Philippe Garrel (Frankrijk, 1948) is zoon van de acteur Maurice Garrel. Op 16-jarige leeftijd verliet hij het gymnasium en werd een jaar later TV-regisseur. Begin jaren '70 verwierf hij faam met films als "La cicatrice intérieure" en Les hautes solitudes. Sindsdien werkt Garrel aan een omvangrijk en consistent oeuvre, waaronder het bekroonde J'entends plus la guitare. Lange tijd werden zijn films zonder openings- en slotcredits vertoond. Van 1970 tot 1984 werkte hij samen met zangeres Nico.
BioscoopAgenda van Sauvage Innocence

Sauvage Innocence in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sauvage Innocence zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 41 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jonge filmmaker schrijft een autobiografische film tegen drugs. Door het maken van de film richt hij (alweer) een vrouw ten gronde.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen