compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Savage Salvation

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Savage Salvation

Delen op facebook
Savage Salvation
Nederlandse première: 27-4-2023
Verenigde Staten, 2022, 100 min,

In Savage Salvation wordt de geliefde van Shelby de zoveelste slachtoffer van de wijdverbreide drugverslaving in de stad. Hij begint een serie wraakmoorden op de verschillende schakels van de drugshandelsketen, die uiteindelijk lijkt te leiden naar misdaadbaas Coyote. Een sheriff en zijn rechercheur proberen een bloedbad in de stad te voorkomen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Savage Salvation trailer

Trailer van Savage SalvationBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Savage Salvationhttps://i1.ytimg.com/vi/lVpUhrplV44/hqdefault.jpg2023-04-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Savage Salvation - Bioscopen, Tijden & Tickets

Savage Salvation in de bioscoop

Wil je Savage Salvation zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een herstellende drugverslaafde zoekt wraak op de dealers die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de drugs die hebben geleid tot de dood van zijn verloofde.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In deze actiefilm streven Robert de Niro en zijn rechercheur Zeppelin ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de bewoners de kerk of de drugs Oxycodon zijn. Na een turbulent drugsverleden besluiten Shelby John (Jack Huston) en Ruby Red een nieuwe start te maken met de steun van Peter (John Malkovich). Het afkicken wordt hun moeilijk gemaakt door hun voormalige drugsdealer die uiteindelijk Ruby’s dood veroorzaakt. Shelby John treft zijn toekomstige vrouw dood aan en wil nog maar één ding: wraak. Gewapende met een spijkerpistool gaat hij alle verantwoordelijken in de drugsketen één voor één af. Sheriff Church (Robert De Niro) en rechercheur Zeppelin moeten een race tegen de klok houden om een einde te maken aan Shelby's burgerwacht voordat zijn gevecht met misdaadbaron Coyote (Quavo) de hele stad in een bloedbad verandert...

Productiemaatschappij: BondIt Media Capital (in association with), Convergence Entertainment Group, Convergence Entertainment Group (presents), Diamond Film Productions (presents), Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Highland Film Group (HFG) (presents), Ingenious Media, Lucky 13 Productions (in association with), Pimienta, R.U. Robot (presents), River Bay Films, SSS Entertainment (in association with), The Avenue Entertainment (presents), Verdi Productions (in association with)

Cast & Regisseur