compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

Se Fossi In Te

***1/20
Waardering: 3.5/5

Als ik jou was

Pitch

De drie hoofdpersonen zijn ontevreden met hun leven. Kantoorbeambte Andrea haat zijn werk en ervaart zijn gezinsleven als verstikkend. Bebo Braschi Lentini is een geslaagd ondernemer, verguisd door velen, maar verzekerd van de onvoorwaardelijke liefde van zijn secretaresse Veronica. De straatarme Christian tenslotte is een gefrustreerde DJ en straalverliefd op de mooie apotheekhoudster Caterina. Hij droomt ervan grote popconcerten te organiseren. Op een dag komen Andrea, Bebo en Christian elkaar tegen in een restaurant aan zee. Ieder denkt dat de ander een beter leven heeft dan hijzelf. Ze spreken de magische woorden 'Se fossi in te' uit, en de wens wordt vervuld; plotsklaps bevinden ze zich in de huid van de ander.
Delen op facebook
Se Fossi In Te
Italië, 2001, 101 min,

bijzonderheden

Speelfilmdebuut van regisseur Giulio Manfredonia.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Se Fossi In Te - Bioscopen, Tijden & Tickets

Se Fossi In Te in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Se Fossi In Te zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie mannen zijn ontevreden met hun leven en komen door de magische woorden 'Als ik jou was...' in elkaars lichaam terecht. Regie: Giulio Manfredonia.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Cattleya, Tele+