compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
Five Feet Apart - Film van de week!
MENU
Home > Films > Se Fossi In Te

Se Fossi In Te

***1/20
Waardering: 3.5/5

Als ik jou was

komedie

Pitch van Se Fossi In Te
De drie hoofdpersonen zijn ontevreden met hun leven. Kantoorbeambte Andrea haat zijn werk en ervaart zijn gezinsleven als verstikkend. Bebo Braschi Lentini is een geslaagd ondernemer, verguisd door velen, maar verzekerd van de onvoorwaardelijke liefde van zijn secretaresse Veronica. De straatarme Christian tenslotte is een gefrustreerde DJ en straalverliefd op de mooie apotheekhoudster Caterina. Hij droomt ervan grote popconcerten te organiseren. Op een dag komen Andrea, Bebo en Christian elkaar tegen in een restaurant aan zee. Ieder denkt dat de ander een beter leven heeft dan hijzelf. Ze spreken de magische woorden 'Se fossi in te' uit, en de wens wordt vervuld; plotsklaps bevinden ze zich in de huid van de ander.
Delen op facebook
Se Fossi In Te
Italië, 2001, 101 min,
bijzonderheden over Se Fossi In Te
Speelfilmdebuut van regisseur Giulio Manfredonia.
BioscoopAgenda van Se Fossi In Te

Se Fossi In Te in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Se Fossi In Te zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie mannen zijn ontevreden met hun leven en komen door de magische woorden 'Als ik jou was...' in elkaars lichaam terecht. Regie: Giulio Manfredonia.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen