compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Second Act

Second Act

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van Second Act
Second Act: Jennifer Lopez (Maya)
Second Act: Jennifer Lopez (Maya)
Delen op facebook
Second Act
Nederlandse première: 20-12-2018
Verenigde Staten, 2018, 104 min,
Maya (Jennifer Lopez) is assistent-manager in een lokale supermarkt. Ze solliciteert voor een topfunctie bij een grote multinaional, maar omdat ze geen diploma's heeft, faket ze die. Maya wil bewijzen dat ervaring net zo waardevol is als diploma's.
trailer en bijzonderheden over Second Act
De rol van Maya was oorspronkelijk voor Julia Roberts.
Aanloop van Second Act
Regisseur Peter Segal maakte in 2013 Grudge Match en in 2008 Get Smart.
BioscoopAgenda van Second Act

Second Act in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De 40-jarige Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Maar als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde, moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma. Met Second Act maakt regisseur Peter Segal een romantische feelgood komedie met Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) in de hoofdrol. Ook zijn er rollen voor Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams en Milo Ventimiglia.