compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Senza pietà

Without Pity

Pitch

In Senza pietà is de Afro-Amerikaanse soldaat Jerry Jackson in Italië gestationeerd is. Hij weigert een deal te sluiten met lokale gangsters. Wanneer een meisje van wie hij houdt echter wanhopig de prostitutie ingaat, moet Jerry van gedachten veranderen om haar te redden.
Delen op facebook
Senza pietà
Italië, 1948, 90 min,

bijzonderheden

Giulietta Masina won het Zilveren Lint voor beste vrouwelijke bijrol van het Italiaans nationaal syndicaat van filmjournalisten 1949.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Als ingenieur zonder acteerervaring was hij gestationeerd in Italië toen regisseur Luigi Zampa hem koos voor "Vivere in pace" (1947), waarvoor hij een Afro-Amerikaanse acteur nodig had die ook trompet kon spelen.

Senza pietà - Bioscopen, Tijden & Tickets

Senza pietà in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Senza pietà zien? Koop of huur de film hier:Een Afro-Amerikaanse soldaat die in Italië gestationeerd is, weigert een deal te sluiten met lokale gangsters. Het meisje van wie hij houdt belandt in de prostitutie ingaat.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Lux Film

Cast & Regisseur

Carla Del Poggio

Angela Borghi
John Kitzmiller

Jerry Jackson
Patrizia Lari

Ospite dell'istituto di correzione