compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Seto Surya

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Seto Surya

Seto Surya filmstill

Seto Surya filmstill

Delen op facebook
Seto Surya
Nederlandse première: 26-10-2017
Nederland, Nepal, Qatar, Verenigde Staten, 2016, 89 min,

Chandra is een voormalig strijder die vocht in de burgeroorlog in Nepal. Hij keert na tien jaar terug naar huis om zijn vader te cremeren. Hij krijgt echter ruzie met zijn broer en de kist met hun vader komt vast te zitten op een berg.

Seto Surya trailer en bijzonderheden

De Nepalese burgeroorlog vond plaats tussen 1996 en 2006. Maoïstische rebellen en het regeringsleger namen het tegen elkaar op. Uiteindelijk werd vanwege de strijd de monarchie afgeschaft.

Trailer van Seto SuryaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Seto Suryahttps://i1.ytimg.com/vi/F8BiO-slRD4/hqdefault.jpg2017-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film was te zien op meerdere internationale filmfestivals, waaronder die in Rotterdam. Regisseur Deepak Rauniyar won enkele awards voor zijn werk.

Seto Surya - Bioscopen, Tijden & Tickets

Seto Surya in de bioscoop

Wil je Seto Surya zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Chandra is een voormalig strijder die vocht in de burgeroorlog in Nepal. Hij keert na tien jaar terug naar huis om zijn vader te cremeren. Hij krijgt echter ruzie met zijn broer en de kist met hun vader komt vast te zitten op een berg.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

White Sun is een krachtig pleidooi voor meer tolerantie in het huidige Nepal, om de verdeeldheid te overwinnen die is blijven bestaan na tien jaar burgeroorlog.

In 2006 kwam er in Nepal een einde aan tien jaar burgeroorlog. Als voormalig strijder Chandra na tien jaar in zijn geboortedorp terugkeert, merkt hij dat de sociale veranderingen waarvoor hij heeft gevochten nog niet zijn doorgedrongen in zijn dorp hoog in de bergen. Zijn vader Chitra, een trouwe royalist, is boven in zijn slaapkamer overleden. Onderweg met het lijk naar de crematieplaats raakt Chandra slaags met zijn broer Suraj, waardoor de lijkkist halverwege de berg komt vast te zitten. Chandra zoekt hulp bij de politie, voormalige strijdmakkers en andere dorpelingen, maar vangt telkens bot. Hij wordt voortdurend argwanend bejegend. Het collectieve oorlogstrauma openbaart zich in persoonlijke wrijving.

Productiemaatschappij: I Hear Voices, Louverture Films, MGDB Productions, Moving Turtle, trigon-film