compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon filmstill

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon filmstill

Delen op facebook
Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Nederlandse première: 9-10-2019
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 87 min,

Wanneer een buitenaards wezen met verbazingwekkende krachten bij Mossy Bottom Farm neerstort, gaat Shaun het schaap op zoek naar de intergalactische bezoeker zijn huis voordat een organisatie haar kan vangen.

Bekijk bij:

meJane

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon trailer en bijzonderheden

Deze film zou oorspronkelijk in mei worden uitgebracht, maar moest worden uitgesteld tot oktober 2019 om concurrentie met een andere film die die maand zou worden uitgebracht te voorkomen.

Trailer van Shaun the Sheep Movie: FarmageddonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Shaun the Sheep Movie: Farmageddonhttps://i1.ytimg.com/vi/K0pbuoOWh5M/hqdefault.jpg2019-05-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Justin Fletcher staat niet alleen bekend van zijn werk in Shaun the Sheep maar ook in Chicken Run (2000). Joe Sugg is vooral bekend van zijn Youtube kanaal 'TatcherJoe' maar heeft ook een rol te pakken in de film als de stem van de pizzabezorger.

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Productiemaatschappij: Aardman Animations, Amazon Prime Video, Anton (in association with), StudioCanal

Cast & Regisseur

Kate Harbour

Timmy's mum
Will Becher

Regisseur
Tom Howe

Muziek
Shaun the Sheep Movie: Farmageddon poster