compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Shazam! Fury of the Gods

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Shazam! Fury of the Gods

Jovan Armand (Pedro Pena), Ian Chen (Eugene Choi), Faithe Herman (Darla Dudley) en Grace Fulton (Mary Bromfield / Superhero Mary)

Jovan Armand (Pedro Pena), Ian Chen (Eugene Choi), Faithe Herman (Darla Dudley) en Grace Fulton (Mary Bromfield / Superhero Mary)

Delen op facebook
Shazam! Fury of the Gods
Nederlandse première: 16-3-2023
Verenigde Staten, 2022, 130 min,

In Shazam! Fury of the Gods gaat het verhaal van tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin moeten het opnemen tegen de Dochters van Atlas naar de aarde, die uit zijn op wraak.

Bekijk bij:

Shazam! Fury of the Gods trailer en bijzonderheden

De Dochters van Atlas komen niet voor in de strips en zijn speciaal voor de film bedacht.

Trailer van Shazam! Fury of the GodsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Shazam! Fury of the Godshttps://i1.ytimg.com/vi/Uh8oshcp_L8/hqdefault.jpg2022-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David F. Sandberg regisseerde eerder Shazam! (2019), Annabelle 2 (2017) en Lights Out (2016).
De Dochters van Atlas Hespera, Kalypso en Anthea worden gespeeld door respectievelijk Helen Mirren (Hespera) was te zien als maffiamoeder in een aantal sequels en spin-offs van The Fast and the Furious (2001) - Shazam denkt dat hij zal winnen van haar omdat hij 'alle Fast and the Furious'-films heeft gezien; Lucy Liu (Kalypso) vecht tegen een held bekrachtigd door de god Hercules, Liu speelde eerder in de tv-serie 'Hercules: The Legendary Journeys' in de aflevering 'The March to Freedom' (1995); en Rachel Zegler (Anthea) debuteerde eerder in West Side Story (2021).

Shazam! Fury of the Gods - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shazam! Fury of the Gods in de bioscoop

Wil je Shazam! Fury of the Gods zien? Koop of huur de film hier:Het verhaal van tiener Billy Batson kan transformeren in de volwassen Super Hero Shazam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy – ofwel Shazam – en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.

Productiemaatschappij: DC Entertainment, New Line Cinema (presents), Warner Bros.

Cast & Regisseur

Lucy Liu

Kalypso
Grace Fulton

Mary Bromfield / Superhero Mary
Adam Brody

Super Hero Freddy
Shazam! Fury of the Gods poster

Nieuws over Shazam! Fury of the Gods