compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Silence Between Two Thoughts

***1/20
Waardering: 3.3/5

Sokoote beine do fekr

Pitch

In een afgelegen dorp worden twee jonge vrouwen geëxecuteerd. Als de beul aanlegt voor de derde, houdt de lokale fundamentalistische mullah hem tegen: deze is maagd, en geëxecuteerde maagden gaan naar het paradijs. Dus moet de beul ter plekke met haar trouwen. Hij krijgt opdracht met haar te slapen voor hij haar doorschiet. De tot beul bestempelde man sluit de vrouw op in zijn huis, maar raakt haar niet aan. De man twijfelt. Net als de rest van het dorp, dat hem de rug toekeert.
Delen op facebook
Silence Between Two Thoughts
Iran, 2003, 95 min,

bijzonderheden

De 35mm-film werd door de Iraanse autoriteiten in beslag genomen voor de eerste festivalvertoning in Venetië plaatsvond. Daarom nu alleen maar te zien op video.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Babak Payami (Iran, 1966) studeerde film aan de universiteit van Toronto. Na bijna twintig jaar in het buitenland gewoond te hebben keerde hij terug naar Iran, waar hij zijn debuutfilm "One More Day" maakte. Hij regisseerde ook Secret Ballot (2001).

Silence Between Two Thoughts - Bioscopen, Tijden & Tickets

Silence Between Two Thoughts in de bioscoop

Wil je Silence Between Two Thoughts zien? Koop of huur de film hier:Berichten uit de hel kunnen hemeltergend mooi zijn. Een eenvoudige beul moet een ter dood veroordeelde maagd eerst trouwen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Payam

Cast & Regisseur

Maryam Moqadam

Unexecuted Virgin
Kamalan Narouli

Unnamed executioner
Babak Payami

Regisseur
Silence Between Two Thoughts poster