compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Sing 2

Pitch

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit Sing van Illumination (Minions, Huisdiergeheimen, Verschrikkelijke Ikke). In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour...
Delen op facebook
Sing 2
Nederlandse première: 8-12-2021
Verenigde Staten, 2021,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sing 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sing 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit Sing van Illumination (Minions, Huisdiergeheimen, Verschrikkelijke Ikke). In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur