compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Slalom

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Slalom

Slalom filmstill

Slalom filmstill

Delen op facebook
Slalom
Nederlandse première: 7-10-2021
België, Frankrijk, 2020, 92 min,

De 15-jarige Lyz wordt opgeleid tot toekomstig Olympisch skikampioen maar wordt door haar coach fysiek en emotioneel zwaar onder druk gezet waarbij hij meerdere keren een verboden lijn overschrijdt.

Bekijk bij:

Cinemember

Slalom trailer

Trailer van SlalomBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Slalomhttps://i1.ytimg.com/vi/Vh_ARo5gEUU/hqdefault.jpg2020-09-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Slalom - Bioscopen, Tijden & Tickets

Slalom in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Slalom zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lyz, een 15-jarige middelbare scholier is toegelaten tot de prestigieuze skischool van ex-kampioen Fred en zijn partner Lilou. Op de school worden de toekomstige Olympische kampioenen van Frankrijk opgeleid. Fred maakt het tot zijn persoonlijke doel Lyz zijn ster te laten worden. Onder zijn invloed moet Lyz meer doorstaan dan alleen de fysieke en emotionele druk van de zware training want Fred overschrijdt meerdere malen een verboden lijn. Is ze in staat te ontsnappen aan zijn dwingende greep ?

Productiemaatschappij: Auvergne Rhône-Alpes Cinéma (co-production), Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (pa, Charlie Bus Production (co-production), Ciné+ (participation), Compagnie Cinématographique, La (co-production), Jour2Fête (co-production), Mille et Une Productions, Panache Productions (co-production), Région Auvergne-Rhône-Alpes (participation)

Cast & Regisseur