compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > So Fine

So Fine

**1/200
Waardering: 2.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

komedie

Pitch van So Fine
Bobby is een intellectuele professor die zijn vader, een kledingfabrikant met grote schulden, moet helpen. Per toeval redt Bobby zijn vader in één klap uit de zorgen. Hij ontwikkelt een spijkerbroek met doorkijk-achterwerk. De broek wordt een doorslaand succes. Bobby wordt echter verliefd op de vrouw van zijn vaders concurrent.
Delen op facebook
So Fine
Nederlandse première: 2004
Verenigde Staten, 1981, 90 min,
Aanloop van So Fine
Andrew Bergman schreef ook het scenario van The In-Laws (2003). Ryan O'Neal (hier in de rol van Bobby) debuteerde in 1962 in "This Rugged Land". Tot zijn bekendste films horen o.a. Love Story (1970), What's Up, Doc (1972), Paper Moon (1973), Barry Lyndon (1975) en "Zero Effect" (1998).
BioscoopAgenda van So Fine

So Fine in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je So Fine zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Komedie. Per toeval redt Bobby zijn vader - een kledingfabrikant met schulden - via een spijkerbroek met doorkijk-achterwerk in één klap uit de zorgen. Maar dan wordt hij verliefd op de vrouw van zijn vaders concurrent...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen