compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Souvenir

Souvenir

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

filmhuis, romantiek

Pitch van Souvenir
Souvenir: Isabelle Huppert (Liliane Cheverny, dite Laura)
Souvenir: Isabelle Huppert (Liliane Cheverny, dite Laura)
Delen op facebook
Souvenir
Nederlandse première: 1-6-2017
België, Frankrijk, Luxemburg, 2016, 90 min,
Toen Liliane nog door het leven ging als Laura was ze een gevierd zangeres. Nu, drie decennia later, heeft ze een kleurloos bestaan en werkt ze in een fabriek. De 22-jarige Jean herkent haar en ze worden verliefd. Samen proberen ze de carrière van Laura nieuw leven in te blazen.
trailer en bijzonderheden over Souvenir
Het fictieve liedje waarmee Laura bekend werd, werd tweede bij het Eurovisiesongfestival in het jaar dat ABBA won met Waterloo.
Aanloop van Souvenir
De rol van Liliane wordt gespeeld door Isabelle Huppert, altijd goed voor een sterke performance. Denk bijvoorbeeld aan haar rollen in Elle en L'avenir.
BioscoopAgenda van Souvenir

Souvenir in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Souvenir zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Toen Liliane was ooit een gevierd zangeres. Drie decennia later heeft ze een kleurloos bestaan en werkt ze in een fabriek. De 22-jarige Jean herkent haar en samen proberen ze haar carrière nieuw leven in te blazen. Met Isabelle Huppert.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt.

Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt. "Een aangename muzikale romance" ~ Hollywood Reporter "Sterk optreden van Huppert" ~ Hollywood Reporter "Huppert maakt het weer gedenkwaardig" ~ The Guardian