compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Spencer

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Spencer

Delen op facebook
Spencer
Nederlandse première: 11-11-2021
Chili, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 116 min,

In Spencer worstelt Diana Spencer tijdens haar kerstvakantie met de koninklijke familie op het landgoed Sandringham in Norfolk, Engeland, met psychische problemen. Ze besluit een einde te maken aan haar tien jaar durende huwelijk met prins Charles.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Spencer trailer en bijzonderheden

Het familiespel bij kaarslicht was niet volledig gescript, dus Stewart en co-sterren Jack Nielen en Freddie Spry kregen de vrijheid om te improviseren, en de hele scne is improvisatie.

De scenarioschrijver onthulde dat het personage Maggie was gebaseerd op een echt personeelslid die anoniem wil blijven.

Trailer van SpencerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spencerhttps://i1.ytimg.com/vi/mBvIxcJy7gQ/hqdefault.jpg2021-10-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Pablo Larran heeft vaker bio-pics gemaakt zoals Ema (2019), Jackie (2017) en Neruda (2016).
Kristen Stewart is vooral bekend van de Twilight-films (2008), ze speelde ook in Snow White and the Huntsman (2012), Jumper (2008) en Into the Wild (2007).

Spencer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spencer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Spencer zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Tijdens haar kerstvakantie besluit Diana Spencer, die worstelt met psychische problemen, een einde te maken aan haar huwelijk met prins Charles.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren 90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen. De regie is in handen van de veelbekroonde regisseur Pablo Larran. Steven Knight ('Peaky Blinders', 'Hummingbird' en 'Locke') verzorgt het script van dit biografische drama over het koninklijke leven van prinses Diana. Met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins en Timothy Spall.

Productiemaatschappij: FABULA, FilmNation Entertainment (in association with), Komplizen Film, Shoebox Films

Cast & Regisseur