compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Spider-Man: No Way Home

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Spider-Man: No Way Home

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Delen op facebook
Spider-Man: No Way Home
Nederlandse première: 8-9-2022
Verenigde Staten, 2021, 157 min,

In Spider-Man: No Way Home is de identiteit van Spider-Man onthuld. Peter Parker vraagt Doctor Strange om hulp. Wanneer een spreuk verkeerd gaat, verschijnen er gevaarlijke vijanden uit andere werelden, waardoor Peter moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Spider-Man: No Way Home trailer en bijzonderheden

Als Peter Parker zich boven op de auto omkleedt, staat er een taxi achter hem. De taxinummer 1228 verwijst naar Stan Lee's geboortedag op 28 december 1922. Stan Lee maakt altijd een verschijning (cameo) in Marvel-films, Lee overleed op 12 november 2018 en was het laatst in cameo te zien in de film Avengers: Endgame (2019).
Acteur Alfred Molina die - Otto Octavius speelt - werd digitaal jonger gemaakt om te lijken op zijn personage in Spider-Man 2 (2004).

Trailer van Spider-Man: No Way HomeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spider-Man: No Way Homehttps://i1.ytimg.com/vi/5n1_QaIkrQ4/hqdefault.jpg2022-08-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jon Watts is de eerste regisseur die zelf alle drie de delen van een trilogie die hoort bij de Marvel Cinemetic Universe heeft geregisseerd, hij filmde eerder Spider-Man: Far From Home (2019) en Spider-Man: Homecoming (2017).
Voormalige Disney-ster Zendaya was eerder te zien in Spider-Man: Homecoming (2017), The Greatest Showman (2017) en Super Buddies (2013).

Spider-Man: No Way Home - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spider-Man: No Way Home in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures (presents), Marvel Studios, Pascal Pictures

Cast & Regisseur

Marisa Tomei

May Parker
Benedict Cumberbatch

Doctor Strange
Tom Holland

Peter Parker / Spider-Man
Jamie Foxx

Max Dillon / Electro
Jon Watts

Regisseur

Nieuws over Spider-Man: No Way Home