compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Spirit Untamed

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Spirit Untamed

Spirit Untamed filmstill

Spirit Untamed filmstill

Delen op facebook
Spirit Untamed
Nederlandse première: 4-8-2021
Verenigde Staten, 2021, 88 min,

In Spirit Untamed begaat Lucky één fout te veel en besluit haar tante om terug te verhuizen naar het kleine grensstadje waar de vader van Lucky woont — zij heeft haar vroegtijdig overleden moeder nooit gekend, een beroemde stuntartieste in paardenshows — daar verandert Lucky's leven voorgoed.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Spirit Untamed trailer en bijzonderheden

De eerste in de bioscoop uitgebrachte animatiefilm die gebaseerd is op een exclusieve Netflix-serie.

Trailer van Spirit UntamedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spirit Untamedhttps://i1.ytimg.com/vi/yZwydxMe-6A/hqdefault.jpg2021-04-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseurs-duo Elaine Bogan en Ennio Torresan.

Spirit Untamed - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spirit Untamed in de bioscoop

Wil je Spirit Untamed zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Lucky Prescotts leven verandert voor altijd wanneer ze van haar huis in de stad naar een klein grensstadje verhuist en bevriend raakt met een wilde mustang genaamd Spirit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky Prescott (Isabela Merced, Dora and the Lost City of Gold) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Jake Gyllenhaal), in Miradero.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Jake Gyllenhaal

Jim Prescott
Andre Braugher

Al Granger
Walt Goggins

Hendricks
Lew Temple

Conductor
Elaine Bogan

Regisseur
Spirit Untamed poster