compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Spoorloos

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Een jong stel is op weg naar hun vakantiebestemming in Frankrijk. Tijdens een tussenstop bij een tankstation verdwijnt het meisje. Haar vriend, geobsedeerd door haar verdwijning, moet en zal weten wat er gebeurd is.
Delen op facebook
Spoorloos
Nederlandse première: 13-6-2024
Frankrijk, Nederland, 1988, 107 min,

Bekijk bij:

Spoorloos trailer en bijzonderheden

Verfilming van 'Het Gouden Ei' van Tim Krabbé.
De film is overladen met prijzen, waaronder een Gouden Kalf voor beste Lange Speelfilm. De film betekende de doorbraak van actrice Johanna ter Steege.

Trailer van SpoorloosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spoorlooshttps://i1.ytimg.com/vi/v00bZAKLe5k/hqdefault.jpg2024-04-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

George Sluizer regisseerde ook Twee vrouwen (1979), Utz (1992), The Vanishing (1993), The Commissioner (1998) en La Balsa de Piedra (2002).

Spoorloos - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spoorloos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

George Sluizers met Gouden Kalf onderscheiden psychothriller over een verdwijning naar de roman van Tim Krabb werd een klassieker en is nu gerestaureerd.

Spannende verfilming van Tim Krabbs roman Het gouden ei, waarin een jonge vrouw (Johanna ter Steege) tijdens een vakantie naar Zuid-Frankrijk verdwijnt bij een pompstation. Haar man blijft jarenlang obsessief naar haar zoeken. De Nederlandse klassieker van George Sluizer is nu gerestaureerd.

Productiemaatschappij: Argos Films, Golden Egg, Ingrid, MGS Film, Movie Visions

Cast & Regisseur

Johanna ter Steege

Saskia Wagter
Gene Bervoets

Rex Hofman
Lucille Glenn

Gabrielle 'Gaby' Lemorne