compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > Stan & Ollie

Stan & Ollie

***1/20
Waardering: 3.8/5

Stan & Ollie stars John C. Reilly and Steve Coogan reveal what

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis, komedie

Pitch van Stan & Ollie
Stan & Ollie: Steve Coogan (Stan Laurel) en John C. Reilly (Oliver Hardy)
Stan & Ollie: Steve Coogan (Stan Laurel) en John C. Reilly (Oliver Hardy)
Delen op facebook
Stan & Ollie
Nederlandse première: 10-1-2019
Canada, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2018, 98 min,
Stan en Ollie beleefden hun hoogtijdagen voor WOII. Na de oorlog willen ze nieuw leven blazen in hun filmcarrière door op toernee te gaan in Engeland. Als twee vrienden elkaar zo goed kennen, irriteren zij zich ook aan elkaar.
trailer en bijzonderheden over Stan & Ollie
Het duo Was in Nederland vooral bekend als de Dikke en de Dunne.
BioscoopAgenda van Stan & Ollie

Stan & Ollie in de bioscoop

Synopsis distributeur
Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken.

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.