compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Stupid Young Heart

Stupid Young Heart

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama

Pitch van Stupid Young Heart
Delen op facebook
Stupid Young Heart
Nederlandse première: 12-12-2019
Finland, Nederland, Zweden, 2018, 102 min,
Edgy en warm drama over teenagers uit een buitenwijk die onverwacht te maken krijgen met de volwassen problemen van zwangerschap, terwijl extreem rechtse ideee?n hun multiculturele buurt binnendringen.
trailer
BioscoopAgenda van Stupid Young Heart

Stupid Young Heart in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Stupid Young Heart is een verhaal over de eerste liefde van de tengere en zorgeloze Lenni (15) en de bloedmooie en populaire Kiira (16). Ze hebben nog geen echte relatie als ze ontdekken dat ze een baby krijgen en ze besluiten de baby te houden – deels als stellingname tegen hun familie die het contact kwijt zijn met wat er omgaat in het leven van de teenagers. Lenni heeft negen maanden om een volwassen man te worden. Hij is opgegroeid zonder vaderfiguur en krijgt de volwassen aandacht waar hij zo naar verlangde van de onwaarschijnlijke Janne (40), lid van een rechtse actiegroep. Na meegedaan te hebben aan een rommelig georganiseerde aanval op een plaatselijke moskee en als Kiira snel naar het ziekenhuis moet voor de bevalling, realiseert Lenni zich dat hij op zijn eigen manier een kerel kan zijn. Ook al kreeg hij zelf nooit de kans kind te zijn.