compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Stupid Young Heart

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Stupid Young Heart

Delen op facebook
Stupid Young Heart
Finland, Nederland, Zweden, 2018, 102 min,

Tieners die onverwachts te maken krijgen met volwassen zwangerschapsproblemen, dat terwijl extreemrechtse ideeën hun buurt beginnen in te dringen. Stupid Young Heart gaat over de liefde tussen Lenni en Kiira ze ontkennen de zwangerschap. Lenni moet binnen negen maanden een man worden. Terwijl hij een aanval op een moskee pleegt bevalt Kiira in het ziekenhuis.

Stupid Young Heart trailer en bijzonderheden

De film heeft de Crystal Bear Award gewonnen tijdens Berlin International Film Festival (2019) en Children's and Youth Film Prize gewonnen tijdens Nordic Film Days Lubeck (2019). Voor aan het filmen van deze film, had Jere Ristseppä niet eens in een toneelstuk op school gespeeld. Het script is geïnspireerd op de gebeurtenissen in het echte leven toen de beste vriend van scenarioschrijver Kirsikka Saari op 16-jarige leeftijd zwanger raakte.

Trailer van Stupid Young HeartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Stupid Young Hearthttps://i1.ytimg.com/vi/AuW_GEnxSC8/hqdefault.jpg2019-08-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Selma Vilhunen je kan haar kennen van Hobbyhorse Revolution (2017) en van 'Tyttö Nimeltä Varpu' (2016). De hoofdpersoon van de films is Pihla Viitala je kan haar kennen van 'Star Boys' (2017) en van 'Bad Family' (2010).

Stupid Young Heart - Bioscopen, Tijden & Tickets

Stupid Young Heart in de bioscoop

Wil je Stupid Young Heart zien? Koop of huur de film hier:De film Stupid Young Heart gaat over Tieners die onverwachts te maken krijgen met volwassen zwangerschapsproblemen, dat terwijl extreemrechtse ideeën hun buurt beginnen in te dringen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Edgy en warm drama over teenagers uit een buitenwijk die onverwacht te maken krijgen met de volwassen problemen van zwangerschap, terwijl extreem rechtse ideee?n hun multiculturele buurt binnendringen.

Stupid Young Heart is een verhaal over de eerste liefde van de tengere en zorgeloze Lenni (15) en de bloedmooie en populaire Kiira (16). Ze hebben nog geen echte relatie als ze ontdekken dat ze een baby krijgen en ze besluiten de baby te houden – deels als stellingname tegen hun familie die het contact kwijt zijn met wat er omgaat in het leven van de teenagers. Lenni heeft negen maanden om een volwassen man te worden. Hij is opgegroeid zonder vaderfiguur en krijgt de volwassen aandacht waar hij zo naar verlangde van de onwaarschijnlijke Janne (40), lid van een rechtse actiegroep. Na meegedaan te hebben aan een rommelig georganiseerde aanval op een plaatselijke moskee en als Kiira snel naar het ziekenhuis moet voor de bevalling, realiseert Lenni zich dat hij op zijn eigen manier een kerel kan zijn. Ook al kreeg hij zelf nooit de kans kind te zijn.

Productiemaatschappij: Hob (co-production), Tuffi Films, Windmill Film, Windmill Film (co-production)