compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Styx

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Styx

Delen op facebook
Styx
Nederlandse première: 17-1-2019
Duitsland, Oostenrijk, 94 min,

De veertigjarige arts Rieke maakt een lange zeiltocht van Gibraltar naar het vulkanische eiland Ascension in de Atlantische Oceaan. Onderweg komt ze een zwaar beschadigde boot met vluchtelingen tegen. Rieke moet er helemaal alleen voor zorgen dat deze mensen niet verdrinken.

Styx trailer en bijzonderheden

De wereldpremière van Styx was tijdens het Berlin International Film Festival in 2018. De film heeft op dit festival meerdere prijzen gewonnen.

Trailer van StyxBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Styxhttps://i1.ytimg.com/vi/38eSwFNQsxI/hqdefault.jpg2018-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de tweede lange film van producer, regisseur en scenarioschrijver Wolfgang Fischer. In 2009 maakte hij Was du nicht siehst/What You Don't See.

Styx - Bioscopen, Tijden & Tickets

Styx in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Styx zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De veertigjarige arts Rieke maakt een lange zeiltocht van Gibraltar naar het vulkanische eiland Ascension in de Atlantische Oceaan. Onderweg komt ze een zwaar beschadigde boot met vluchtelingen tegen. Rieke moet er helemaal alleen voor zorgen dat deze mensen niet verdrinken. De wereldpremière van Styx was tijdens het Berlin International Film Festival in 2018, waar de film meerdere prijzen won.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Styx toont een overlevingsstrijd op zee waarin een sterke vrouw worstelt met morele dilemma’s en de beperkingen van haar kunnen.

De veertigjarige Rieke is een succesvolle arts. Om te ontsnappen aan haar stressvolle bestaan, onderneemt ze in haar eentje een lange zeiltocht van Gibraltar naar het vulkanische eiland Ascension in de Atlantische Oceaan. Haar verlangen naar een zorgeloze vakantie lijkt aanvankelijk uit te komen, totdat ze na een storm op een zwaar beschadigde boot stuit, vol met wanhopige vluchtelingen. Meer dan honderd mensen dreigen te verdrinken. Rike probeert hulp in te roepen, maar ontdekt tot haar ontzetting dat ze er helemaal alleen voor staat.
Styx toont een overlevingsstrijd op zee waarin een sterke vrouw worstelt met morele dilemma’s en de beperkingen van haar kunnen. Het drama van Wolfgang Fischer (What You Don’t See) werd in Berlijn bekroond met het Europa Cinemas Label en de Prijs van de Oecumenische Jury.

Productiemaatschappij: Amour Fou Vienna (co-production), Schiwago Film, Small Island Films (excutive production), Twenty13 Productions