compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Surge

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

Joseph (Ben Whishaw) zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend...
Delen op facebook
Surge
Nederlandse première: 19-8-2021
Verenigd Koninkrijk, 2020, 105 min,

Surge trailer

Trailer van SurgeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Surgehttps://i1.ytimg.com/vi/zub1J2VCtAk/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Surge - Bioscopen, Tijden & Tickets

Surge in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Joseph (Ben Whishaw) zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend.
Hij begint aan een roekeloze zwerftocht door Londen, een pad van chaos en verwarring achterlatend. Surge volgt van zeer nabij de aangrijpende metamorfose van een ongelukkige jonge man die zijn eigen geest niet meer de baas is.

Productiemaatschappij: BBC Films, British Film Institute (BFI), Rooks Nest Entertainment (United Kingdom)

Cast & Regisseur

Paul Blackwell

Police officer / btp
Stacha Hicks

Ellie with Toiletries
Aneil Karia

Regisseur