compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ben Whishaw

Ben Whishaw

Ben Whishaw: films, nieuws

 

Biografie van Ben Whishaw

Ben Whishaw in Surge
Ben Whishaw in Surge
Ben Whishaw studeerde aan het Samuel Whitbread Community College in Clifton (Groot-Brittannië). Reeds op jonge leeftijd werd hij een succesvol acteur. Hij is de jongste acteur die het succesvolle stuk Hamlet speelde. Bovendien werd hij genomineerd voor zijn rol in My Brother Tom (2001).

Ben Whishaw speelde eerder in de films Enduring Love en Layer Cake (2004). In 2006 kreeg hij de hoofdrol van Jean-Baptiste Grenouille in Perfume: The Story of a Murderer.

Trivia over Ben Whishaw

Heeft een tweelingbroer, genaamd James.

Ben Whishaw In het nieuws

Spectre recensie

'Alles wat je nodig hebt'

28-10-2015 Met Spectre zijn we toegekomen aan alweer de 24e James Bond-film. Als een filmreeks zo lang bestaat dan heeft iedereen daar zo zijn eigen verwachtingen van. In deze recensie kijken of dit allemaal kan worden ingelost.

(c) Cinemien

'Tederheid, gratie, sensitiviteit'

14-4-2015 Hoe kunnen we een ander verstaan? Werkelijk verstaan? Dat is de vraag waar Lilting om draait. In zijn speelfilmdebuut onderzoekt de in Cambodja geboren Britse regisseur Hong Khaou op bedachtzame wijze de kwetsbare pogingen tot contact tussen twee mensen getroffen door verlies.

Nieuwe Bond-film heet SPECTRE

4-12-2014 Vandaag zijn er details vrijgegeven omtrent de nieuwe Bond-titel. We weten nu de titel en de cast. De film gaat SPECTRE heten wat voor Bond-liefhebbers geen onbekende naam moet zijn.

Schurk nieuwe James Bond-film bekend

13-10-2014 Regisseur Sam Mendes heeft zijn nieuwe Bond-schurk gevonden. De rol zal worden gespeeld door Dave Bautista, bekend van Guardians of the Galaxy. Dit zal de 24e Bond-film worden en Daniel Craig en Ben Whishaw keren terug.

Cast Paddington breidt uit

6-10-2014 Michael Gambon en Imelda Staunton hebben getekend voor Paddington. Beiden hebben ook in de Harry Potter-films meegespeeld. Verder bestaat de cast onder andere uit Ben Whishaw, Hugh Bonneville en Nicole Kidman.

<  12  >
Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag

Ben Whishaw Feiten

Ben Whishaw in Surge
acteur, stemacteur
Geboren 14-10-1980
Speelde eerder in Enduring Love en Layer Cake (2004). In 2006 kreeg hij de hoofdrol van Jean-Baptiste Grenouille in Perfume: The Story of a Murderer.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

58 films in Nijmegen deze week

58 films in Nijmegen deze week58 films zijn te zien in Nijmegen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl