compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Mary Poppins Returns

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Mary Poppins Returns

Emily Blunt (Mary Poppins), Joel Dawson (Georgie Banks), Pixie Davies (Anabel Banks) en Nathanael Saleh (John Banks)

Emily Blunt (Mary Poppins), Joel Dawson (Georgie Banks), Pixie Davies (Anabel Banks) en Nathanael Saleh (John Banks)

Delen op facebook
Mary Poppins Returns
Nederlandse première: 19-12-2018
Verenigde Staten, 2018, 130 min,

Jaren na haar originele bezoek, keert de magische nanny terug om de kinderen van Banks en de kinderen van Michael te helpen door een moeilijke periode in hun leven te loodsen. Samen met haar vriend Jack laat zij het gezin weer plezier en verwondering herontdekken.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Mary Poppins Returns trailer en bijzonderheden

De film was eerder gepland, maar de opnames werden uitgesteld tot na de zwangerschap van Emily Blunt, toevallig deed zich eenzelfde situatie voor met Julie Andrews met de film Mary Poppins (1964).
De animaties in deze film zijn net als die uit 1964 met de hand ingetekend.

Trailer van Mary Poppins ReturnsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mary Poppins Returnshttps://i1.ytimg.com/vi/ulE-foC8sZk/hqdefault.jpg2018-09-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emily Blunt, die Mary Poppins speelt, speelde eerder samen met Meryl Streep, die Topsy speelt, in de film The Devil Wears Prada (2006).
Musical-superster Lin-Manuel Miranda, die Jack de lantaarnopsteker speelt, maakte eerder al uitstapjes naar de tv en schreef eerder muziek voor speelfilms, eerder was hij te zien in kleine speelfilms die niet in Nederland werden uitgebracht. Dit is zijn internationale speelfilmdebuut.
Regisseur Dan Harris werkte eerder met Lin-Manuel Miranda in de kleine speelfilm "Speech & Debate" (2017), waarin Miranda een geest (Genie) speelde.

Mary Poppins Returns - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mary Poppins Returns in de bioscoop

Wil je Mary Poppins Returns zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Jaren na haar originele bezoek, keert de magische nanny (Emily Blunt) terug om de kinderen van Banks en de kinderen van Michael te helpen door een moeilijke periode in hun leven te loodsen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Productiemaatschappij: Lucamar Productions, Marc Platt Productions, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Colin Firth

William Weatherall Wilkins
Emily Blunt

Mary Poppins
Ben Whishaw

Michael Banks
Rob Marshall

Regisseur