compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe Bond-film heet SPECTRE

Nieuwe Bond-film heet SPECTRE

Vandaag zijn er details vrijgegeven omtrent de nieuwe Bond-titel. We weten nu de titel en de cast. De film gaat SPECTRE heten wat voor Bond-liefhebbers geen onbekende naam moet zijn.

Delen op facebook
Nieuwe Bond-film heet SPECTRE

Nieuwe Bond-film heet SPECTRE

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De cast is ook bekend gemaakt. James Bond zal wederom gespeeld worden door Daniel Craig. Ralph Fiennes zal 'M' spelen, die eerder door Judi Dench werd gespeeld. Naomie Harris keert ook weer terug als Eve Moneypenny.

Nieuw zijn Andrew Scott, Dave Bautista en Christoph Waltz. Die laatste zal hoogstwaarschijnlijk het criminele meesterbrein spelen. Ben Whishaw zal de technische 'Q' spelen, die de welbekende gadgets voor Bond maakt.

Zoals elke Bond-film zal hier weer een aangename selectie dames te zien zijn. Monica Bellucci en Léa Seydoux zullen in de film te zien zijn. Ook zal weer de iconische Aston Martin (uiteraard verrijkt met allerlei snufjes) gebruikt worden.

De crew is vrijwel hetzelfde gebleven ten opzichte van de vorige Bond-film, Skyfall. De regie is wederom in handen van Sam Mendes. De cinematografie zal verzorgd worden door de Nederlander Hoyte Van Hoytema, die ook de cinematografie van het recentelijke Interstellar verzorgde. De opnames zullen maandag van start gaan, in onder andere London, Rome, Tangier en de Oostenrijkse Alpen. Ook zal er een groot deel wederom in de Pinewood Studio opgenomen worden.

Spectre zal binnen een jaar in de bioscoop te zien zijn.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.