compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Interstellar

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Interstellar

Delen op facebook
Interstellar
Nederlandse première: 6-11-2014
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2014, 169 min,

Wetenschappers ontdekken een wormgat in de ruimte. Hiermee is het theoretisch mogelijk om enorme afstanden af te leggen in de ruimte. Een groep ontdekkingsreizigers maakt zich klaar voor de reis. Onder hen bevindt zich de weduwnaar Cooper (Matthew McConaughey), die zijn twee dochters achter laat om zo de mensheid te redden.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Interstellar trailer en bijzonderheden

Deze film is voor een deel gebaseerd op een filmidee van theoretisch natuurkundige Kip Thorne. Hij heeft ook ideeen aangeleverd voor het boek Contact wat later verfilmd werd met Jodie Foster.

Trailer van InterstellarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Interstellarhttps://i1.ytimg.com/vi/Zn8tmtgS_GU/hqdefault.jpg2014-11-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Matthew McConaughey is een acteur die veel komedies maakte. Met zijn rollen in Dallas Buyers Club en The Wolf of Wall Street heeft zich van een hele andere kant laten zien.

Interstellar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Interstellar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Chef Robért Catering, Legendary Pictures, Lynda Obst Productions, Paramount Pictures, Saga Film, Syncopy, Warner Bros.

Nieuws over Interstellar