compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Interstellar

Interstellar

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

science fiction

Pitch van Interstellar
Delen op facebook
Interstellar
Nederlandse première: 6-11-2014
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2014, 169 min,
Wetenschappers ontdekken een wormgat in de ruimte. Hiermee is het theoretisch mogelijk om enorme afstanden af te leggen in de ruimte. Een groep ontdekkingsreizigers maakt zich klaar voor de reis. Onder hen bevindt zich de weduwnaar Cooper (Matthew McConaughey), die zijn twee dochters achter laat om zo de mensheid te redden.
Interstellar trailer en bijzonderheden
Deze film is voor een deel gebaseerd op een filmidee van theoretisch natuurkundige Kip Thorne. Hij heeft ook ideeen aangeleverd voor het boek Contact wat later verfilmd werd met Jodie Foster.
Aanloop
Matthew McConaughey is een acteur die veel komedies maakte. Met zijn rollen in Dallas Buyers Club en The Wolf of Wall Street heeft zich van een hele andere kant laten zien.
Interstellar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Interstellar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Interstellar zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 12 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wetenschappers ontdekken een wormgat in de ruimte. Hiermee is het theoretisch mogelijk om enorme afstanden af te leggen in de ruimte. Een groep ontdekkingsreizigers maakt zich klaar voor de reis. Door Christopher Nolan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen